Rivium is verhuisd naar Tribes Tower

Medio december is Rivium Business Solutions verhuisd naar de 14e verdieping in de Tribes Tower. Het nieuwe onderkomen bevindt zich op hetzelfde Rivium bedrijventerrein. Het nieuwe adres is Rivium Quadrant 161 te Capelle aan den IJssel. Zowel het pand zelf als de verdieping van Rivium maken deel uit van het Tribes vastgoedconcept.  

Market Data GRIP

Rivium heeft haar nieuwe toolset Market Data GRIP geïntroduceerd. Hiermee stelt Rivium financiële instellingen in staat om het daadwerkelijke datagebruik in kaart te brengen en daardoor meer grip te krijgen op de (market) datakosten.

Rivium presenteert GRIP en Web2ATS op FIMA Europe

Dit jaar tijdens de FIMA Europe Conferentie presenteert Rivium haar nieuwste oplossingen voor de financiële markt: GRIP en Web2ATS. FIMA Europe vindt plaats op 10 en 11 november in het QEII Conference Centre te Londen.  

Groeien als ICT'er? De weg wijst naar Rivium

Wij hebben momenteel verschillende vacatures openstaan en zijn op zoek naar gemotiveerde nieuwe collega's. Van webMethods developers tot Java ontwikkelaars, en van TIBCO specialisten tot BI consultants. Kan jouw carrière een frisse uitdaging gebruiken? Neem dan direct contact met ons op.

Royal Dirkzwager nieuwe webMethods klant

Onlangs heeft Royal Dirkzwager getekend voor webMethods diensten van Rivium. De wereldspeler in de maritieme industrie heeft Rivium gevraagd voor consultancy en begeleiding van hun webMethods omgeving. Na Pon en Parnassia is dit de derde nieuwe Software AG klant.